İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

AKYAZI İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ASAYİŞ BÜLTENİ

04-01-2016 18:07:39 - AKYAZI
AKYAZI İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ASAYİŞ BÜLTENİ

AKYAZI İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ASAYİŞ BÜLTENİ

Özgür Adımlar

 KASTEN YARALAMA
OLAYIN ÖZETİ :28.12.2015 günü saat 18.00 sıralarında S.Y. ifadesinde; daha önceden arasında husumet bulunan O.T. tarafından bıçak ile hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığını beyan etmiş, tahkikat başlatılmıştır.

YARALANMA (İHMAL VE KAZAEN)
OLAYIN ÖZETİ :16.12.2015 günü saat 14.00 sıralarında S.S. ifadesinde; elini evde gönye kesme makinesine kaptırdığını ve kendi ihmali sonucu yaralandığını, konu ile ilgili kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiştir. Konu ile ilgili tahkikat evrakları ikmalen gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA
OLAYIN ÖZETİ :29.12.2015 günü saat 10.00 sıralarında S.O. ifadesinde; arsa meselesi yüzünden İ.E.'in oğlu olan ismini bilmediği şahsın kendisine küfür ettiğini ve kendisini darp ettiğini, bu şahıstan davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiştir. Tahkikata başlanılmıştır.
 
İŞ KAZASI
OLAYIN ÖZETİ :30.12.2015 günü meydana gelen İş Kazası olayı ile ilgili olayın mağduru A.E. in ileri tetkik ve tedavisi için Sakarya ili Eğitim Araştırma Hastanesine sevk olduğundan henüz ifadesi alınamamıştır. Tahkikat evrakları ikmalen gönderilecektir.
 
OLAYIN ÖZETİ :25.12.2015 Günü Saat 10:00 sıralarında Akyazı devlet hastanesinin iş kazası konusunu bildirmesi üzerine hastaneye intikal edilerek yaralı şahısların bilgileri tespit edilmiş, olayın İnşaat alanında vincin demirinin kırılması sonucu mağdurlar B.B. ve R.S. isimli işçilere kırılan demir parçalarının çarpması sonucu meydana geldiği anlaşılmış, konu ile ilgili tahkikat başlatılmıştır.
 

Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Cumhurbaşkanından Sakaryalı Efe Yağız'a övgü
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden