Aydın Metal
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Akyazı Büyükşehir İftarında Buluştu

04-07-2015 17:04:44 - AKYAZI
Akyazı Büyükşehir İftarında Buluştu

Büyükşehir Belediyesi ‘Mahemde İftar Var’ Programları kapsamında huzur sofralarının 9. adresi Akyazı oldu.

Hardal Burger Akyazı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Mahemde İftar Var’ Programları Akyazı’da devam etti. Şehir Stadyumu’nda gerçekleştirilen iftar buluşmasına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora, Recep Hacıeyüpoğlu ,22,23.dönem milletvekili Recep Yıldırım ve çok sayıda vatandaş katıldı.

9. İftar Buluşması

Program İstanbul Eyüp Sultan Camii Başimamı Metin Çakar’ın Kur’anı Kerim tilaveti ile başladı. Beraberinde Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve İlçe Başkanı Feyzi Bora ile iftar sofralarına misafir olan vatandaşların masalarını tek tek gezen Başkan Toçoğlu, Ramazan Ayı’nın bereket ve huzur getirmesini temenni etti. Okunan ezan sonrası huzur sofralarında buluşan vatandaşlar dualarla oruçlarını açtı. Programın sonunda Hayali Seçkin Bayramoğlu’nun meddah gösterisini dikkatle dinleyen minikler ise keyifli bir akşamı geride bıraktı.

Akgün Restoran Çorba
Akyazı Büyükşehir İftarında Buluştu
Güven Yapı
Akyazı Büyükşehir İftarında Buluştu
Akyazı Büyükşehir İftarında Buluştu
Akyazı Büyükşehir İftarında Buluştu
Akyazı Büyükşehir İftarında Buluştu
Akyazı Büyükşehir İftarında Buluştu
Akyazı Büyükşehir İftarında Buluştu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-07-08 18:24:08

Farzı misal ben ateist ya da gayri müslim bir kişiyim. ( ki sizin ölçülerinizde ben müslüman bile değil zındıkım) belediye inanç farkı gözetmeksizin herkesten vergi alıyor mu ? Alıyor. O halde benden aldığı vergi ile bana danışmadan nasıl oluyor da başka inanç sahipleri için kullanıyor? Buna yanıt veremezsiniz. İslam fıkhını bilmiyorsunuz. İslam dini bu konuda çok hassas. Bunun şakaya gelir tarafı yok. Benim verdiğim vergilerle maddi durumu iyi olan kodamanların iftar şov yapması ağrıma gidiyor. İsterdim ki o paralarla durumu olmayan ailelere erzak ve yemek yardımı yapılsın. İsterdim ki bayram öncesi durumu olmayan ailelerin çocuklarına bayramlıklar alınsın. Ama nerdeee? ( vatandaş kemal)

3
-1
10 yıl önce2015-07-07 12:17:22

aşağıdaki yorumlara baktıktan sonra müslümanlığımdan utanıyorum orada ALLAH rızası için iftar veren insalara bela okuyacak kadar bir insanın beyni nasıl sulanabilir hiç mi korkmazsınız ALLAH tan ama sayınız iyi azaldı örümcek kafalılar gidenler sizden gelenler bizden HAMDOLSUN

0
-3
10 yıl önce2015-07-06 15:53:09

verdiğiniz para kadar konuşun be.sanki vergi veren sadece sizsiniz.benim paramla şunu yapamazsın. benim paramla bunu yapamazsın.böyle birşey varmı.öyleyse benim verdiğim vergilerden sizede birşey gidiyorsa sizede haram olsun.ne kıymetli paranız varmış.

1
-2
10 yıl önce2015-07-06 12:11:02

Dünya da bir çok sıkıntı oluyo evet ama asla hiç birini desteklemiyoruz hatta kınıyoruz ama akyazı nın da hiç mi buna ihtiyacı yok ? insanların biraz nefes almaya hakkı yok mu ? bence güzel olmuş ben gitmedim ama güzel bi birliktelik olmuş dualar eşliğinde Allah kabul etsin.

0
-1
10 yıl önce2015-07-06 10:47:21

"Çamur at, tutmazsa da izi kalsın." Bu tür kısır zihniyet sahiplerine yazıklar olsun diyorum. Sakarya Büyükşehir Belediyesi bütün ilçelerde mübarek Ramazan ayında ayırım gözetmeksizin bütün ilçelerde HALK'a zengin-fakir ayırımı yapmaksızın iftar yemeği veriyor. Buna da şov diyorsunuz ya, Allah sizi bildiği gibi yapsın. Sizi Rabbime havale ediyorum.

0
-1
10 yıl önce2015-07-05 21:30:51

İftar şov devam ediyor. Ve başrollerde egemen güçle birlikte yer alan Hüseyin Hoca. Tebrik ederim sizleri ! Emevi İslamı'nın fotoğrafını bizlere gösterdiğiniz için. Yoksul vatandaş iftar için yemek bulamazken onlara harcanması gereken paralar gösterişe ayrılıyor ! Ve bunlar din adına yapılıyor. Kur'an ile alakası var mı bunların? Kur'an insanlardan istediklerinin tam tersini yapıyorsunuz. Allah ıslah etsin ! ( vatandaş kemal)

6
-6
10 yıl önce2015-07-05 03:25:46

Benim vergilerimle akepe şovu haline gelmiş iftarlar boğazınıza dursun. Allah belanızı versin.

6
-5
Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks