Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

Akyazı Bilardo Şampiyonu Ferhat Özbaş Oldu

15-06-2015 17:21:00 - AKYAZI
Akyazı Bilardo Şampiyonu Ferhat Özbaş Oldu

İlçemizde yeni açılan Akyazı Amatör Spor Klüpleri lokalinde açılışa özel düzenlenen üç bant bilardo şampiyonasında Ferhat Özbaş birinci oldu.

Özgür Adımlar

Cumartesi ve Pazar günlerinde elemeler ve yarı final maçlarıyla devam eden mücadelelerde Ünal Erkorkmaz ve Ekrem Mayhoş 3.lük 4.lük mücadelesi verdiler ve müsabakayı Ekrem Mayhoş 35-25 alarak turnuvayı üçündü tamamladı rakibi ise dördüncülükle yetindi. Gecenin son ve Final maçında ise Ferhat Özbaş İle Mehmet Yöndem şampiyonluk için yarıştılar ve bir saat on dakika süren mücadeleyi Ferhat Özbaş 35-18 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu, Mehmet Yöndem ise Turnuvayı ikinci olarak tamamladı.

Turnuvanın 4.süne madalyalarını  ve kupalarını Alaaddin Aydoğdu, üçüncü olan Ekrem Mayhoşa Kemal Kaliç, ikinci olan Mehmet Yöndem'e Nail Kahveci ve Şampiyon olan Ferhat Özbaş'ada Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Çakmak verdiler. Ayrıca Hasan Akcan'da birinci ve ikinciyi de birer çeyrek altınla ödüllendirdi.

Marmara Göz
Akyazı Bilardo Şampiyonu Ferhat Özbaş Oldu
UB Group
Akyazı Bilardo Şampiyonu Ferhat Özbaş Oldu
Akyazı Bilardo Şampiyonu Ferhat Özbaş Oldu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-06-16 10:22:51

hasan akcan nerde o verseydi kupayı sadece kupa acılış ve defter kitap dağatırken görüyoruz resimlerde kendisini hizmet aşkıyla yanıp tutuşuyordu ama nerde esnafın ne sorunu var bilen yok şimdide yırt dışındaymış ordada acılış var sanırım askyazı bitdi

0
-0
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden