Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

Akyazı Belediyesinden Tören Alanında Peyzaj Ve Bakım Çalışması

15-10-2014 17:35:54 - AKYAZI
Akyazı Belediyesinden Tören Alanında Peyzaj Ve Bakım Çalışması

Akyazı Merkezi'nin sembolü ve vitrini olan Akyazı Tören alanını bakıma alan Akyazı Belediyesi tören alanında komple bakım, onarım, tamirat peyzaj çalışmalarına başladı.

Hardal Burger Akyazı

Akyazı'nın merkezinde bulunan ve her gün yüzlerce insanın yanından geçtiği Akyazı'nın adeta sembolü haline gelmiş olan Akyazı Tören alanı yağmurlu havalar, mevsim değişiklikleri ve özellikle kısa bir süre önce Atatürk heykelinde başlayan boya dökülmelerinin ardından harekete geçen Akyazı Belediyesi park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri Tören alanında Ot biçme, Peyzaj, bakım onarım, tamirat ve boya işlemlerine başladı. Heykelin bulunduğu alanı bakım şeridi ile kapatan Akyazı Belediyesi park ve bahçeler müdürlüğü kısa bir süre içerisinde tören alanını baştan sonra bakım ve onarım ile yenileyerek kışa hazır hale getirecek.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan "Akyazı'mızın sembolü tören alanımızda ekiplerimiz düzenli olarak ot biçme ve peyzaj çalışmaları yürütüyorlardı fakat mevsimsel değişikliklerde bu gibi alanlarda daha kapsamlı bakım gerekiyor. Sıcak ve soğuk havaların da etkisi mevsimsel değişikler sonucunda boyalarda dökülmeler, ağaç darında kırılmalar gözükebiliyor  ayrıca orada bulunan toprağın havalandırılması gerekiyor, ağaçların bakımları, peyzaj işlemleri Atatürk heykelinin bakımı gibi detaylı ve kapsamlı bir çalışma için ekiplerimiz çalışmalarını yürütüyorlar kısa bir süre içerisinde de Akyazı'mızın sembolü tören alanımızı yeni, bakımlı görünümüne kavuşturacaklar "dedi.

 

Ürdüç
Akyazı Belediyesinden Tören Alanında Peyzaj Ve Bakım Çalışması
Marmara Göz
Akyazı Belediyesinden Tören Alanında Peyzaj Ve Bakım Çalışması

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2014-10-19 22:58:36

ALİ ŞANLI BU ZAMANA KADAR NERDEYMİŞ ACABAA !

0
-0
10 yıl önce2014-10-16 14:26:36

bu bakımın yapılmasında yazıları ve eleştirileri ile önemli rol üstlenen fakat başkanın yalakaları yüzünden eleştiri yağmuruna tutulan hatta hakaretlere maruz kalan sayın ALİ ŞANLI abimize teşekkürlerimizi sunarız.Yazılanları ve eleştirileri dikkate alarak Hizmet veren sayın HASAN AKCAN başkanımızıda görevinde başarılar dileriz.

0
-0
10 yıl önce2014-10-15 22:38:14

adamsın ali şanlı

0
-0
10 yıl önce2014-10-15 21:21:31

sayın hasan akçana ve ekibine teşekkür ederiz ÜMİT YILMAZ

0
-0
10 yıl önce2014-10-15 18:43:49

Fikirlerine düşmanlar ancak heykele bakım yaparlar. Yemezler

0
-0
Otomobil takla attı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup