Aydın Metal
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

Akyazı Belediyesinden Sıcacık Yuvalar İçin Kampanya Devam Ediyor

15-10-2014 16:49:10 - AKYAZI
Akyazı Belediyesinden Sıcacık Yuvalar İçin Kampanya Devam Ediyor

Soğuk kış aylarında yakacak sobası olmayanlara her yıl soba kampanyası düzenleyen Akyazı Belediyesi 3 yıldır yürütmekte olduğu ihtiyaç fazlası soba toplama ve ihtiyacı olanlara soba yardımı dağıtma kampanyasına devam ediyor.

Özgür Adımlar

Akyazı Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda yapılan ve bu yılda havaların soğuması ile tekrar edilen ihtiyaç fazlası soba toplama ve ihtiyacı olanlara soba yardımı kampanyası Akyazı Belediyesi kültür ve Sosyal işler müdürlüğü tarafından yeniden başlatıldı.

Evlerinde ihtiyaç fazlası sobası bulunan vatandaşlardan gelen yüzlerce sobayı her yıl ihtiyacı olan ailelere ulaştıran Akyazı Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü ekipleri Akyazı genelinde yürütülen soba toplama ve Soba yardımı çalışması sayesinde bir çok yuvayı sıcacık yuvalar haline dönüştürüyor. Evlerinde sobası olmayan bir çok vatandaşın faydalandığı bu kampanya ile yuvalar daha da sıcak oluyor. Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlarımız Akyazı Belediyesinin 0264 418 14 31 nolu telefonundan 107 nolu iç hattı arayarak bilgi alabileceklerdir.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan " Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimizce Akyazı genelinde ihtiyaç fazlası sobaları topluyor her ev, her yuva sıcacık olsun  çocuklar üşümesin diye ihtiyaç fazlası sobaları ihtiyaç sahibi  olan ailelere ulaştırıyoruz. Akyazı'lı hemşerilerimizden bu  kampanya 'ya  katılmalarını ve destek vermelerini bekliyoruz, fazla sobalarını bağışlamak isteyenler  Akyazı Belediyesi 0264 418 14 31 nolu telefonundan 107 nolu iç hat numarasını arayarak kayıtlarını yaptırabilirler ”dedi.

UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks