YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

AKYAZI BELEDİYESİNDEN KADINLAR GÜNÜ İÇİN ANLAMLI ETKİNLİK

04-03-2015 19:43:23 - AKYAZI
AKYAZI BELEDİYESİNDEN KADINLAR GÜNÜ İÇİN ANLAMLI ETKİNLİK

Akyazı Belediyesi 08 Mart Dünya Kadınlar gününe özel içerisinde ödüllü yarışmalar, Sürpriz ödüller, şarkılar, türküler, şiirler, defileler, eğlenceli taklitler ve çeşitli oyunların yapılacağı bir organizasyon hazırladı.

Özgür Adımlar

Akyazı Belediyesi tarafından 08 Mart Dünya Kadınlar günü için sadece bayanlara özel hazırlanan programın içeriğinde şarkılar, türküler söylenecek şiirler okunacak, defileler yapılacak, eğlenceli taklitler ve çeşitli oyunlarla birlikte ödüllü yarışmalar yapılacak dolu dolu geçecek 08 Mart Kadınlar Günü programında ayrıca katılan herkese sürpriz hediyeler verilecek.
 
Katılımın tamamen ücretsiz olduğu Akyazı Belediyesi 08 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği 08 Mart 2015 Pazar günü saat 19.00’da Akyazı Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi ( Kılıçoğlu düğün salonu)’nda yapılacak.
 
Akyazı Belediyesi çocuklu Annelerinde 08 Mart Dünya Kadınlar günü etkinliğine rahatça katılabilmesi için Akyazı Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi  Kılıçoğlu düğün salonunda çocuklar için özel bir bölüm hazırlatarak program boyunca onları eğlendirmesi için palyaço görevlendirdi.
 
 
 
 

Marmara Göz
AKYAZI BELEDİYESİNDEN KADINLAR GÜNÜ İÇİN ANLAMLI ETKİNLİK
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-03-05 11:18:03

11 yasindan erkek cocuk getirmeyecek tmm olur ama sazci ve sarkicilar erkek o ne olacak

0
-0
Sosyal medya cinayetinin faillerine Sakarya'da operasyon
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup