Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Akyazı Belediyesi Ekim Ayı Meclisi Yapıldı

06-10-2015 16:43:38 - AKYAZI
Akyazı Belediyesi Ekim Ayı Meclisi Yapıldı

Akyazı Belediye Meclisi Başkan Hasan Akcan’ın Başkanlığında bugün Meclis salonunda toplandı.

Özgür Adımlar

Toplantıda gündem dışı söz alan  MHP meclis üyesi Hikmet Kurt Altındere’de bir kısmı yapılan Kanalizasyonun diğer mahelere de yapılacak mı, Altındere’ye Doğal gaz Sözü verilmişti ne zaman Yapılacak sorusuna Başkan Hasan Akcan’ın cevabı Altındere geçen belediye döneminde Kanalizasyon ihalesi ne şartlarda verildiğini araştırıyoruz eksik kalan yerler için gerekli çalışmalarımız hızla devam ediyor gereği yapılacaktır.

Doğal Gaz Büyük bir ihtiyaç AGDAŞ Yetkilileri ile görüşmelerimiz başladı netice aldığımızda Altındere halkını bilgilendireceğiz “dedi.

Kurt ilçemizde Özellikle Eğlenceler, Düğün ve cemiyetlerde Silahlı sevinmeye karşı ve Gençlerimizin Madde bağımlılığı ile ilgili komisyonlar kurup gençliğimizi ve silahsız eğlenmemizi sağlayalım.

Akcan Silaha ve Madde bağımlılığına herkes gibi bizlerde karşıyız zaman zaman sabaha karşı ve gece geç vakitler Akyazı’yı geziyor gençlerimizin özellikle 14-15 yaş grubu kızların geç saatlerde sokaklarda olduğunu görüyor ve üzülüyorum.

Aileler ile görüşerek bu sorunları çözmeye hep birlikte bende varım yeter ki gençlik kurtulsun “dedi.

06.10.2015 Ekim Ayı Meclis Toplantısının 1.Birleşimine Ait Gündem:

1-2016 Mali yılı Belediye Bütçesi Teklifinin Görüşülmesi, Oy Birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna Havale edildi.

2-2016 Mali Yılı Gelir Tarifelerinin Görüşülmesi Plan ve Bütçe Komisyonuna Oy Birliği ile Havale edildi.

3-Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesi ile ilgili yetki talebi meclis üyeleri y birliği ile Belediye başkanı Hasan Akcan’a Yetki verdi.

Ethem Acar

Güven Yapı
Akyazı Belediyesi Ekim Ayı Meclisi Yapıldı
Marmara Göz
Akyazı Belediyesi Ekim Ayı Meclisi Yapıldı
Akyazı Belediyesi Ekim Ayı Meclisi Yapıldı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
9 yıl önce2015-10-07 10:10:09

6016 NOLU SOKAK

0
-0
9 yıl önce2015-10-07 09:48:40

ŞU MECLİS TOPLANTILARINDA ALLAH RIZASI İÇİN BİRDE DOKURCUN BELDESİ MAHALLESİNİNDE İSMİ GEÇSİN NE OLUR.DOĞAL GAZDAN SÖZ ETMEK ZATEN MÜMKÜN DEĞİL.SU KANALLARINA BAKAN YOK.SOKAKLARDA BULUNAN ESKİ YSE ÇEŞMELERİNDEN BİR DAMLA SU AKMIYOR.BÜYÜKŞEHİRLERDE BİLE SOKAKLARDA İNSANLARI VE HAYVANLARIN SU İÇMESİ İÇİN ÇEŞMELER VAR DOKURCUNUN SOKAKLARINDA YOK.BELEDİYE HOPERLÖLERİNİN ÇOĞU ÇALIŞMIYOR.DAHA ÖNCE BELEDİYE OTOBÜSÜ ÇALIŞAN KÖYLERE ÖRNEĞİN PINARBAŞI GİBİ YERLERE BELEDİYE OTOBÜSÜ ÇALIŞMIYOR. DAHA ÇOK ŞEY VAR YAZILACAK AMA BU KADAR YETER SAYIN BAŞKAN VE ENCÜMEN ALLAH RIZASI İÇİN BİR BAKIN BU KENARDA KALMIŞ MAHALLEYE.EN AZINDAN BU KÜÇÜK ŞEYLERİ ESİRGEMEYİN BURANIN HALKINDAN

2
-0
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden