Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Akyazı Belediyesi Bayram Hazırlığına Başladı

18-09-2015 10:55:55 - AKYAZI
Akyazı Belediyesi Bayram Hazırlığına Başladı

Yaklaşan Kurban bayramı öncesinde hazırlıklarına hızla başlayan Akyazı Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Sağlık işleri Müdürlüğü İlçe genelini Kurban bayramına hazır etmek için aralıksız olarak çalışıyorlar.

Hardal Burger Akyazı

İlçe genelinde birçok ekiple Kurban Bayramı hazırlıklarını son hızla sürdüren Akyazı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tüm cadde ve sokaklarda detaylı temizlik çalışması, Kurban Kesim yerlerinin ilaçlanması ve temizlenmesi, Sağlık işleri Müdürlüğü ekipleri Kurban kesimi yapılacak yerlerin belirlenmesi sağlığa elverişli hale getirilmesi için  hazırlanması çalışmalarını yürütürlerken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri  İlçede  bulunan tüm mezarlıkların bayramda yapılacak ziyaretlere hazır hale gelmesi, temiz ve bakımlı olması için, ot biçme, yabani ot ve diken temizliği, Ağaç budama, bozuk kilitli parkelerin değiştirilmesi  ve bozuk zemin olan yerlerde düzeltme, Mezarlık duvarlarının ve mezarlık içerisinde alanların boya, badanalarının yapılması, ziyaretçiler için oturma ve Kur-an okuma yerlerinin temizliği gibi bir çok çalışmayı yürütüyorlar. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol, cadde ve sokaklarda bozuk olan yolların bakım ve onarımlarını yapıyor. Kepçe ve greyderler ile birçok yola malzeme ve dolgu serimi çalışmalarını yürütüyorlar.

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sağlık işleri Müdürlüğü ekipleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Temizlik işleri Müdürlüğü ekipleri bayram boyunca teyakkuzda hazır olarak bekleyecek.

Kurban Bayramında Akyazı Belediyesi Çözüm masası hattı 444 9 054 numaralı hattın başında 24 saat nöbetçi ekip telefonda vatandaşların isteklerine hazır halde bulunacak ve vatandaşlardan gelen tüm istek, talep, dilek ve şikâyetleri hemen ilgili birime aktaracaklar. Akyazı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de sürekli olarak Kurban kesim yerlerini denetleyecek. İlçe genelinde bayram boyunca trafiği rahatlatmak ve ilçenin huzur ve güvenini sağlamak, seyyar satıcı ve dilencilere müsaade etmemek için rutin olarak devriyelerini sürdürecek ve bayram boyunca kesintisiz hizmet verecekler.

2015 yılı Kurban Kesim ve Kurban Satış Yerleri listesini görmek için tıklayın!

Marmara Göz
Akyazı Belediyesi Bayram Hazırlığına Başladı
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup