YÖNYAP YAPI
Ellidört Park

Akyazı Balkan Göçmenleri Derneğinden Piknik

15-06-2015 16:55:36 - AKYAZI
Akyazı Balkan Göçmenleri Derneğinden Piknik

Akyazı Balkan göçmenleri derneği tarafından Akyazı Batakköy Mahesi Kadiç parkta düzenlenen Aile Piknik eğlencesi yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Özgür Adımlar

Akyazı Balkan göçmenleri derneği tarafından Akyazı Batakköy mahesi Kadiç parkta 14 Haziran Pazar günü saat 16.30’da düzenlenen pikniğe Akyazı Belediye başkan vekili  Mehmet Çakmak, Akyazı ilçe Jandarma garnizon komutanı Mustafa Hekimoğlu, Akyazı ilçe Emniyet Müdürü Murat Bal,  Akyazı Belediyesi Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bir çok balkan göçmeni aile’nin üye olduğu dernek pikniğine Akyazı’dan katılım oldukça fazla olurken pikniğe katılanlara çeşitli ikramlar yapıldı. Aileleri ile birlikte pikniğe gelen çocuklar ise yemyeşil çimende doyasıya oynayarak günün keyfini çıkardılar.

Akyazı Balkan Göçmenleri dernek Başkanı Necat Güler “İlçemizde Balkan göçmenlerinin de sayısı oldukça fazla bugün burada bir araya  gelerek toplandık. Bundan sonra da bu etkinliklerimiz göçmen günleri havasın da yine her yıl devam edecek. Katılan tüm balkan göçmenlerimize ve dernek üyelerimize protokol üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi

Akyazı Belediye Başkan vekili Mehmet Çakmak “ Akyazı bir çok farklı kültürü bünyesinde barındıran ve tüm gelenekleri bir araya toplayan bir çok farklı kültürlere sahip o kadar güzel bir yer ki, her yıl ilçemizin bir çok yaylasında yapılan Acele, Davlumbaz kadırga yayla şenlikleri, Geleneksel Akbalık yağlı güreşleri ile, Ayaayra Abhazya şenlikleri ile sıcak kanlı ve misafirperver insanıyla misafirlerine eğlenceli, unutulmaz güzellikler yaşatan ve gösteren diğer ilçelerin imrenerek baktığı bir güzelliktir. Bizler burada bu güzelliğe sahip insanlar olarak ne kadar farklı kültürlerden olursak olalım pikniklerde toplantılarda hep bir araya gelebiliyor, hep bir yürek olabiliyor, bir yudum ekmeğimizi ve suyumuzu birbirimizle paylaşabiliyoruz. En önemlisi de bu güzelliklere sahip çıkıyor korumasını biliyoruz. toplumsal bütünlüğümüzü koruyor ve yaşatıyoruz bir çok etkinlikler ile Akyazı ilçemiz bunu daha çok pekiştiriyor.” dedi

 

Güven Yapı
Akyazı Balkan Göçmenleri Derneğinden Piknik
Ürdüç
Akyazı Balkan Göçmenleri Derneğinden Piknik
Akyazı Balkan Göçmenleri Derneğinden Piknik

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Cumhurbaşkanından Sakaryalı Efe Yağız'a övgü
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden