Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

Akyazı Asayiş Bülteni

10-03-2021 16:41:20 - AKYAZI
Akyazı Asayiş Bülteni

Akyazı'da yaşanan asayiş olayları kamuoyu ile paylaşıldı.

Özgür Adımlar
Sakarya Valiliği, şehirde polis ve jandarma bölgelerinde meydana gelen asayiş ve trafik olaylarını kamuoyu ile paylaştı.
 
Akyazı'da yaşanan üç ayrı iş kazası asayiş bülteninde yer aldı.
 
ASAYİŞ OLAYLARI :
 
Akyazı-Gebeş Mahallesinde, 09 Mart 2021 Salı günü saat:06.00 sıralarında, M. isimli işyerinde çalışan Y.A.(1975’d.lu/E) dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle ayağının kayarak yere düşmesi sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.
 
Akyazı-Altındere Mahallesinde, 09 Mart 2021 Salı günü saat:11.00 sıralarında, K. isimli işyerinde çalışan F.K.(1963’d.lu/E) dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle elini ocağın üstünde yakması sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.
 
Akyazı-Durmuşlar Mahallesinde, 09 Mart 2021 Salı günü saat:09.40 sıralarında, yol yapım şirketi olan M. isimli firmada çalışan K.G.(1980’d.lu/E) dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle iş makinası üzerinden dengesini kaybederek yere düşmesi sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden