Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Ak Parti Son Mitinginde Binlerce Kişiye Seslendi

29-03-2014 16:55:41 - AKYAZI
Ak Parti Son Mitinginde Binlerce Kişiye Seslendi

Ak Parti son mitingi olan Hastane Mahesinde binlerce kişiye hitap etti.

Hardal Burger Akyazı
Yerel seçimlere 2 gün kala son mitingini Akyazı Hastane Mahesinde gerçekleştiren Ak Parti miting alanını dolduran binlerce kişi tarafından sevgiyle karşılandı.

Miting alanında ilk konuşmayı Eski ilçe başkanı Ak Parti Akyazı Belediye meclis üyesi adayı Nail Kahveci Yaptı. Kahveci konuşmasında “ Sizlere hizmet etmek için AK Parti Akyazı Belediye Başkan adayımız Hasan Akcan ve ekip arkadaşlarımız ile birlikte uyum içerisinde çalışmalar yapacağız. Sizlerin göstermiş olduğu bu teveccühten dolayı tüm Hastane Mahesi halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Nail Kahveci’nin konuşmasının ardından sloganlar ve sevgi gösterileri içerisinde kürsüye çıkan Ak Parti Akyazı Belediye Başkan Adayı Hasan Akcan “Çocukluğumuzun, gençliğimizin çok müstesna olan bir yeri olan mahemizdir. Gerçekten bu maheden Türk Sporuna iftar olmuş çok değerli insanlar yetişmiştir. Hastane mahesi Akyazı’ya damgasını vurmuş bir mahedir. Bu genç, dinamik, zeki ekiple sizlere sonsuz hizmeti kazanmayı hak etmektedir. Bizler Ak Parti olarak sizlere gelen hizmeti en hızlı ve sorunsuz şekilde getirecek olan ekibimiz sizlerin huzurundadır. Akyazı’yı artık Ak günler bekliyor.
Yapılacak olan hizmetlerimiz sizlerin daha rahat ve ferah bir Akyazı’da yaşamayı içindir. Artık Adapazarı’na Sapanca’ya ve Hendek’e gitmenize gerek kalmayacak. Projelerimiz ile Akyazı artık turist çeken bir bölge olacaktır. Bu akşam bizleri böylesine yoğun bir kalabalık ile bağrınıza basarak dinlediğiniz için hepinize çok teşekkür ederim” dedi.

Akyazı hastane mahesindeki mitinge katılan Akyazı Eski belediye başkanı ve 22. ve 23. dönem Milletvekili Recep Yıldırım “Bir atasözü var, Bağa gir izin olsun yemeğe yüzün olsun. Değerli Akyazılılar 1989 sizler beni belediye başkanı yaptınız Allah razı olsun sizden. Bakın 25 yıl geçti vurduğunuz mühür taptaze sizleri tebrik ediyorum. Şimdi Hasan hoca kardeşim ile birlikte projelerde kanalizasyon yok, su yok, doğalgaz yok, hastane yok, adliye sarayları yok, hükümet konağı yok, bunları sizin seçtiğiniz insanlar değil hep beraber yaptık. Diğer siyasi partiler şimdi bazı şeyler konuşuyor, sağ olsun Hasan hocam o konuşmalara girmedi bile, şurada iki kez hastane temeli çürüdü, eski iktidarlar anlayışı bu işte dolasıyla geçmişte sizlerin ataların dedelerin zamanında bunları bunları yaptık, bunlar şimdi şunu yapacağız bunları yapacağız diyecek yüzleri yok olamaz. Geçmiş yıllarda Sakarya’mızın etrafında değişik siyasi partilerden belediye başkanları vardı 3-5 ay işçisine maaş veremezken altınla maaş verdik. Büyükşehir kanunu gereği Akyazı’nın köyleri maheye Büyükşehir’in içine girdi bundan sonra Hasan Hocam ve Zeki Toçoğlu ile birlik beraberlik yaparak birlikte çözeceğiz. Başbakanımız ile Sakarya’ya geldiğinde bana sordu Akyazı nasıl dedi Sn. Başbakanım çok iyi dedim ve giderken tekrar Akyazı’yı çok seviyorum dedi çünkü buraya geldi Akyazılıları çok seviyorum ve Akyazı’dan fark istiyorum dedi. Ve Hasan Hocamıza başarılar diliyorum onun arkasındayız sağ olun var olun” dedi.

Miting , Akyazı belediyesi eski belediye Başkanı ve 22. Ve 23. Dönem milletvekili Recep Yıldırım’ın konuşmasının ardından miting alanını dolduran binlerce kişinin sloganları ve sevgi gösterileri ile son buldu
UB Group
Ak Parti Son Mitinginde Binlerce Kişiye Seslendi
Akgün Restoran Çorba
Ak Parti Son Mitinginde Binlerce Kişiye Seslendi
Ak Parti Son Mitinginde Binlerce Kişiye Seslendi
Ak Parti Son Mitinginde Binlerce Kişiye Seslendi
Ak Parti Son Mitinginde Binlerce Kişiye Seslendi
Ak Parti Son Mitinginde Binlerce Kişiye Seslendi
Ak Parti Son Mitinginde Binlerce Kişiye Seslendi
Ak Parti Son Mitinginde Binlerce Kişiye Seslendi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
11 yıl önce2014-03-29 21:53:11

HER MITING DE AYNI KISILERR ANLAYAMADIM GITTI

0
-0
11 yıl önce2014-03-29 23:56:27

Başbakan Akyazının adını anladı bile sakarya mitinginde..sn yıldırım. Ne anlatıyor acaba. Ak çarşı çürümüş, jeotermal ısınma da maşah faaliyette, otogarımız mis gibi, toçoğlu Akyazının yolunu mu biliyor da birlikte çalışacaklar.. Millet uyandı, rant bitti.

0
-0
11 yıl önce2014-03-29 20:42:12

Hangi hocanın alacağı meçhul ama :)

0
-0
11 yıl önce2014-03-30 02:59:41

ben akp liyim ama hep aynı insanlar var orda MHP mıtınglerı daha kalabalık oluyo.. hayırlısı olsun

0
-0
11 yıl önce2014-03-30 12:03:40

Adam gibi gittim oyumu MHP ye verdim inşah kazanır Bahattin Hoca kazanmasada o bizim gönlümüzü kazandı hep yanında olduk olmayada vevam edecegizzzz.

0
-0
11 yıl önce2014-03-29 19:26:00

binlerce kişi mi ? o alabna 300 kişi sığımaz ulan adam gibi haber yap bu kadar da yalakalık olmaz ama şu seçim bitsin ilk işim oraya gelmek olacak merak etme.

0
-0
11 yıl önce2014-03-29 18:23:02

hocam rabbımın ızlıyle akyazıyı alacaz ısahh rabbım ısah bu secımde senı sececek ak partı kazanacak akyazı mılletı kazanacakkk ıslahhhh

0
-0
11 yıl önce2014-03-29 18:11:47

son konuşma hyrlısı

0
-0
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks