Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Ak Parti Akyazı ilçe teşkilatı Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu.

29-01-2016 16:30:45 - AKYAZI
Ak Parti Akyazı ilçe teşkilatı Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu.

Ak Parti Akyazı ilçe teşkilatı üyeleri Bugün saat 14:00’da Akyazı adliyesine giderek Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Özgür Adımlar

Cumhuriyet Halk Partisinin 35.ıncı olağan kongresinde Kemal Kılıçdaroğlunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili ifadeleri nedeniyle Ak Parti ilçe Teşkilat üyeleri şahsi şikayet dilekçesi doldurarak Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.
 
 
Cumhurbaşkanına yapılan hakaret bize yapılmış olarak anladığını belirten Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Feyzi Bora " Şüpheli Kemal Kılıçdaroğlu Bu İfadeleri İle Eleştiri Ve İfade Özgürlüğü Sınırlarını Aşmıştır. 91 yıllık Cumhuriyet tarihimizde hatta 2000 yıllık Türk tarihinde ilk kez devletin başındaki isim milletimizin sandık başına gidip, tercih yapmasıyla yani doğrudan doğruya vatandaşların kendi tercihiyle belirlenmiştir. Yargı denetiminde gerçekleştirilen gizli oy-açık tasnif ilkelerinin benimsendiği demokratik bir seçim sonucunda, Türkiye Cumhuriyeti’nin halk tarafından %52 oyla doğrudan seçilen ilk Cumhurbaşkanı sıfatına sahip olan ve temel ve hak hürriyetler ile demokrasimizin gelişmesi doğrultusunda sayısız reformların mimarı olan, milyonlarca kişi tarafından sevilen Sayın Cumhurbaşkanımızın diktatörlükle itham edilmesinin ne kadar yersiz olduğu izahtan varestedir. Bu ifade sadece Sayın Cumhurbaşkanımıza dönük bir saldırı ve hakaret değil, verdikleri oylarla onu bu makama layık gören bizlere ve milyonlarca vatandaşa da yapılmış açık bir hakarettir.
 
Demokrasinin hakim olduğu toplumlarda, halkın iradesini yönetime yansıtmanın en temel ve etkili aracı seçimlerdir. Seçimler, gelişmiş demokrasilerde halkın yönetime katılmasının uygulanabilir en doğrudan aracıdır. Şüphelinin, demokratik yöntemlerle, anayasada gösterilen usule uygun olarak gerçekleştirilmiş bir seçim sonucunda %52 oy olarak doğrudan seçilen Cumhurbaşkanı için; ilkel ve demokratik bilincin gelişmediği toplumlarda, ülkedeki ekonomik ve askeri gücü kontrol eden şahısların veya grupların, halk üzerinde baskı kurarak, şiddet uygulayarak kontrolü ellerinde tuttukları rejimler için kullanılan “Diktatör” nitelendirmesinde bulunması, şüphelinin demokrasiye ve halkın iradesine en ufak saygısının dahi olmadığının açık bir göstergesidir. Şahsi Şikayet Dilekçelerimizi nöbetçi savcımıza verdik." Dedi.
 
 
Kılıçdaroğlu Ne demişti ; 16.01.2016 tarihinde CHP 35. Olağan Genel Kurultayı’nda;“Şimdi bu konuşmayı burada yapmayacaktım, ama dün yine bize sataşmış. Şimdi ben yine Sayın Erdoğan’a hatırlatıyorum; DİKTATÖR BOZUNTUSU OLAN ADAM, SENİN İÇİN ŞEREF VE NAMUS NE ANLAMA GELİYOR? EVET, BİR DAHA SORUYORUM; SENİN İÇİN ŞEREF VE NAMUS NE ANLAMA GELİYOR? OTURACAKSIN, BUNUN HESABINI VERECEKSİN. YA ADAM GİBİ TARAFSIZLIĞINI KORURSUN SAYGI GÖRÜRSÜN, TARAFSIZLIĞINI KORUMAZSAN SANA HER GÜN, HER DAKİKA, HER SANİYE NAMUS VE ŞEREF KAVRAMINI SANA HATIRLATACAĞIM, NAMUS VE ŞEREF KAVRAMINI.
 
SORUYORUM; SEN NAMUS VE ŞEREFTEN NEYİ ANLIYORSUN, SEN BU YEMİNİ NİYE ETTİN? BÜTÜN MİLLETİN ÖNÜNDE YEMİN ETTİN, NAMUSUM VE ŞEREFİM ÜZERİNE TARAFSIZ DAVRANACAĞIM DİYE. SENDE NAMUS VE ŞEREF NE ANLAMA GELİYOR, BEN BUNU ÖĞRENMEK İSTİYORUM.
 
DEĞERLİ ARKADAŞLARIM, SÖYLEDİM, YİNE SÖYLEYECEĞİM; YA TARAFSIZLIĞINI ADAM GİBİ KORURSUN YA DA BU LAFLARI AĞIRLAŞTIRARAK, SÖYLÜYORUM, AĞIRLAŞTIRARAK DEVAM ETTİRECEĞİM TA Kİ SENİ SUSTURUNCAYA KADAR.
 
SEN BİR DE DİNDAR GEÇİNİYORSUN,” demişti.

 

UB Group
Ak Parti Akyazı ilçe teşkilatı Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu.
UB Group
Ak Parti Akyazı ilçe teşkilatı Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu.
Ak Parti Akyazı ilçe teşkilatı Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu.
Ak Parti Akyazı ilçe teşkilatı Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
9 yıl önce2016-01-30 14:51:36

Keşke Akyazı ilçe başkanlığı seçimi yapılırken de böyle demokratik olabilseydiniz. Osman Karaoğlan'ı seçime bile sokmadınız, etten püften bahanelerle seçimi günü başvurusunu kabul etmediniz, hem de seçim günü. Hem Akyazı'da, hem Hendek'te, hem Adapazarı'nda aynı şeyler yaşandı. Merkez siz bunu seçeceksiniz dedi sizde seçtiniz, işte gerçek demokrasi bu. Neyse vekilleriniz " ben buraya odun koysam aday olarak o bile seçilir" diyor, gerisini konuşmak boşuna.

0
-0
9 yıl önce2016-01-30 13:25:13

Siz önce 1.5 senedir rezil durumda olan kuzuluk ihlas - Akyazı arasındaki yollarımızı yaptırın.icraat yapın boş işleri bırakın. toki şu an ikinci konutlarını yapamıyor neden sn. başkan izin vermiyor çünkü kendi yaptırdığı konutları var onlar satılacak.

1
-0
9 yıl önce2016-01-30 16:15:27

yavrum benim kesin damarınıza basmıştır

0
-0
9 yıl önce2016-01-30 00:41:02

sınacılar

0
-0
9 yıl önce2016-01-29 21:59:02

Ulan ne saçma ülke olduk ya, herkes herşeyi üstüne alınıyor. Neyse bidahaki seçimde sizi daha önemli yerlere getiricez arkadaşlar, isimlerinizi not aldım.

0
-0
9 yıl önce2016-01-29 18:01:49

SAMİMİ İSELER KÜFÜNR VE HAKARETLERE KARŞI İSELER ÖNCE KENDİ ARALARINDAKİ KÜFÜBAZLARI KINASINLAR ARALARINDA BARINDIRMASINLAR ŞİKAYET EDENLER ARASINDA HASAN AKCAN'IN OLMASI BENCE SAMİMİYETSİZLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ AKP Lİ OLMAK CİDDİYET İSTER EDEP İSTER HAYA İSTER BİZ GÜÇLÜYÜZ HER ŞEYİ SÖYLERİZ MANTIĞI İLE AKP Lİ OLUNMAZ SAMİMİ VE MUHAFAZAKAR AKP BU ZİHNİYETİ BÜNYESİNDE BARINDIRMAZ

0
-0
9 yıl önce2016-01-29 17:32:31

Bide konuşabilsen derdini anlatabilsen bide işinizi yapabilseniz sayenizde akyazı Ovası cukurova oldu bizde adliyeye akyazı ilçesinin adı cukurova olarak değişsin diye dilekçe verdiniz sandık :) meğer son 15 yılın siyasi hanelesini yapmışsınız :) hahaha

0
-0
9 yıl önce2016-01-29 17:26:37

Düşünce ve ifade özgürlüğü yok, Gazeteciler cezaevlerinde, Toplumu mezhep ve etnik ayrım temelinde bölüyorsunuz, Başkanlık sistemi için Hitler Almanya'sını örnek gösteriyorsunuz. Kılıçdaroğlu haksız sayılmaz.

0
-0
9 yıl önce2016-01-29 17:17:18

Hasan Akcan ve yanındaki bazı kişiler Saaddet Partisndeyken de akp ye o kadar hakaretler ettiler. şimdi akpden belediye başkanı olunca rte'ye diktatör dediği için kemal kılıçdaroğlu'nu şikayet ediyorlar... gerçekten komik.etsinler bakalım şikayet...deep_kapoor

1
-0
9 yıl önce2016-01-29 17:08:34

Ha gayret iki lafı bir araya getirecen. Ucuz kahramanlık yapmayın. işinizi yapın. Akyazının her tarafı dökülüyor.

1
-0
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden