İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

AK Gençlik Projesi Başarıyla Devam Ediyor

26-06-2015 16:54:35 - SAKARYA
AK Gençlik Projesi Başarıyla Devam Ediyor

AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları, ' İftara 5 Kala' projesini başlattı.

Özgür Adımlar

İftara yetişemeyen Sakarya'nın vatandaşların iftarlarını açmak için hurma ve su dağıttı. Gençlik Kolları Başkanı Demir, "Takım çalışması gibi yalnızken yapamayacağımız şeyleri yeteneklerimizi ve enerjimizi birleştirerek çalışmaktır. Bizlere gelen her güzel dualar bizleri daha çok mutlu etti " dedi.

AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir'in yönetiminde olduğu AK Gençlik iftara yetişemeyen vatandaşlara duraklarda, maherde, meydanlarda, caddelerde, trafikte olanlara ve yolda yürüyen vatandaşlara hurma ve su dağıttı. Saha çalışmalarına tüm hızıyla Gençlik Kolları üyeleri dağıttığı her hurma ve su için vatandaşlardan güzel tepkiler geldi. Sakarya halkından iyi dilekli dualarla birlikte  Allah yardımcınız olsun dediler.

Dualar Bizleri Mutlu Etti

İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, "Ramazan bir yardımlaşma ayıdır. Bu ayda kalpler yumuşar, gönüller genişler, cömertlik hisleri canlanır. Varlıklı olanlar fakirlerin halini, ihtiyaçlarını, kendileri de aç kalınca daha iyi anlarlar. Takım çalışması gibi yalnızken yapamayacağımız şeyleri yeteneklerimizi ve enerjimizi birleştirerek çalışmaktır. Düzenlediğimiz 'İftara 5 Kala' projesinde iftara yetişemeyen Sakarya vatandaşlarına hurma ve su dağıttık. Bizlere gelen her güzel dualar bizleri daha çok mutlu etti" ifadelerini kullandı.

UB Group
AK Gençlik Projesi Başarıyla Devam Ediyor
Güven Yapı
AK Gençlik Projesi Başarıyla Devam Ediyor
AK Gençlik Projesi Başarıyla Devam Ediyor
AK Gençlik Projesi Başarıyla Devam Ediyor
AK Gençlik Projesi Başarıyla Devam Ediyor

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-06-30 11:56:56

Sarayda gösterişli iftardan sosyal dayanışmaya... Başlar ayaklar farklı oynuyor. Samimiyete güvenmek istiyorum ama AKP öylesine bir ortam ve din yarattı ki acaba diye düşünüyor. Yine de tebrik ediyorum. ( vatandaş kemal)

1
-0
10 yıl önce2015-06-29 13:04:32

Darısı Akyazı Gençlik kollarına çalışıyoz bu seçim kimseyi göremedik sahalarda yeni yönetimlerinden...

0
-0
10 yıl önce2015-06-26 21:13:24

Çok güzel bir uygulama olmuş.Emeği geçen arkadaşları tebrik ederim.

1
-0
10 yıl önce2015-06-26 17:40:13

darısı akyazı Ak gençliğin başına...Uyumayın karınca misali ateşe su taşısanızda yeter sizden fazla bir beklentimiz yok...

3
-0
Cumhurbaşkanından Sakaryalı Efe Yağız'a övgü
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden