Aydın Metal
10 K Grup
Batakköylü Düğün Salonu

Aday Öğretmenler Görevlerine Başladı

08-10-2015 15:02:10 - AKYAZI
Aday Öğretmenler Görevlerine Başladı

Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir ilk atama ile ilçede göreve başlayan aday öğretmenlerle düzenlenen yemekte bir araya gelerek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Özgür Adımlar

Öğretmen evinde düzenlenen programa Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve ilk atama ile göreve başlayan aday öğretmenler katıldı.

Çiçeği burnunda aday öğretmenlere başladıkları uzun soluklu görevlerinde başarılar dileyen ilçe milli eğitim müdürü Recep Özdemir, göreve başladığınız uzun soluklu kutsal görevde hepinize başarılar diliyorum. Kutsal bir görev olan öğretmenlik fedakârlıkla ve sevgi ile ifa edilir. Görev yapacağınız okullarda öğrencilere vereceğiniz ufak bir sevgi ile o öğrencinin gönlünde büyük ufuklara yelken açmasına sebep olabilirsiniz. Yeni görevlerinizde ve okullarınızda sizlere başarılar diliyorum. Ayrıca yaşayabileceğiniz her hangi bir sıkıntıda bizlere ulaşabilirsiz dedi.

Kendisinin de emekli bir öğretmen olarak yaşadığınız heyecanı hissedebildiğini belirten Akyazı belediye başkanı Hasan Akcan, sizlerin yaşadığını heyecanı emekli bir öğretmen olarak bende hissedebiliyorum. Yeni görev yerlerinizde sizlere başarılar diliyorum. Görev yaptığınız okullardaki öğrencilerin maddi durumu olmayan okuma kitap ve defterleri eksik olan öğrencileri ve sizlerin her hangi bir talebi olursa bizlere bildirdiğiniz takdirde belediye olarak elimizden geleni yapmaya çalışırız dedi.

 

SEZAİ YOLCUOĞLU

Ürdüç
Aday Öğretmenler Görevlerine Başladı
Ürdüç
Aday Öğretmenler Görevlerine Başladı
Aday Öğretmenler Görevlerine Başladı
Aday Öğretmenler Görevlerine Başladı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
9 yıl önce2015-10-13 17:39:16

bu resme bakınca bir öğretmen topluluğu değilde herhangi bir topluluk gibi toplama bir grup görünümü oluşmuş.bu hale getirenlere bunların hatası yok.

0
-0
9 yıl önce2015-10-09 19:45:00

hadi bir torpil merkeze hadi arayın dayıları köyler önemli değil sayın müdür sever böyle işleri

2
-0
Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks