İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

Acelle Yaylası Şenlikleri Hazırlıkları Başladı

03-05-2015 14:30:46 - AKYAZI
Acelle Yaylası Şenlikleri Hazırlıkları Başladı

Akyazı Hanyatak mahesi Acelle Yaylasında bu yıl 27’incisi düzenlenmesi planlanan yayla şenliği için çalışmalar başladı.

Hardal Burger Akyazı
Her yıl kutlanan Acelle Yaylası şenlikleri bu senede yapılması planlanıyor. 100 bin kişinin katılımıyla gerçekleşmesi hedeflenen Acelle yaylasında AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Ali İnci, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Abdullah Mert ve ünlü organizatör ve sunucu Necati Selvitop yerinde inceledi. Hanyatak köyü muhtarı Muharrem Duman ve köylülerin hazır bulunduğu inceleme gezisinde İnci ve Başkan Akcan şenlik hakkında bilgi aldılar.

Acelle Yaylasında yapılacak olan şenlik 3 gün sürecek. AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Ali İnci şenliklerin görkemli bir şekilde yapılması için her türlü desteği vereceğini belirterek, Acelle yaylasına Türkiye’ye ve Dünyaya tanıtacaklarını söyledi.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ise şenliklerin yapılacağı tarihe kadar eksikliklerin gidereceklerini, şenlik alanının yeniden düzenleneceğini belirtti. Ünlü organizatör ve sunucu Necati Selvitop, “Yayla şenliğinin görkemli bir şekilde düzenlenmesi için hazırlıklarının şimdiden başlattık. Yayla içindeki yolların belediye tarafından yeniden düzenlenecek ve asfaltlanacak” dedi.
Güven Yapı
Acelle Yaylası Şenlikleri Hazırlıkları Başladı
Marmara Göz
Acelle Yaylası Şenlikleri Hazırlıkları Başladı
Acelle Yaylası Şenlikleri Hazırlıkları Başladı
Acelle Yaylası Şenlikleri Hazırlıkları Başladı
Acelle Yaylası Şenlikleri Hazırlıkları Başladı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-05-05 18:00:37

işiniz gücünüz RIV RIV RIV...

1
-0
10 yıl önce2015-05-04 09:48:49

İlgi ve alakanizdan dolayı tesekkur ederiz ama necati selvi topa kadar adammi bulamadiniz ah aşkına ya adam uç Kâğıtçı yaylada satış yapanlar olarak her kez biliyor hatta kovdular yayladan onu tekrar ne isi var yaylada bence onu çağırmakla olmaz ama ne diyeyim

1
-0
10 yıl önce2015-05-04 03:10:27

Yaylanin yollarini bozanlar akyazili ofrodcular sahit oldum çok sapık araç kullananlar var parayi nasıl ezeceklerini sasirdilar zengin zuppeler sorsan ofrod yapiyor babanizin dagimi herkes kendi köyünün yaylasina çıksın yollar yollukdan cikti ayip ya herkesin altindaki araba bir degil yollarda adam gibi gitmiyorlar on beş tane araba karda yoldan gecerse toprak yoldan yol çöker ALLAH akil fikir versin koskoca adamlar çocuk gibi hareket ediyorlar vali bey baskan efendi bunlara onlem alsin herkes kendi yaylasina ciksin ne yapiyorsa yapsin acelleden uzak durun akyazı ofrodculari nefret ettim hepinizden yazık o yollarin anasini aglatan sonradan görme parayi nasıl yeriz derdine düşen bi şebeke spor mipor degil sizin yaptiginiz dogaya zarar vermek.

0
-0
10 yıl önce2015-05-03 22:20:47

Vay be koskaca Ali İnci baktı pabuç pahalı 5. sıradan milletvekilliği kılı kılına olurda olmazda ..2 günde bir Akyazı da daha düne kadar Akyazı nın yolunu bilmezdi şimdi yaylalarında bile var...Yanında kim var Hasan hocam bizde peşinden koştuk kazansın diye 1 yıl oldu Akyazı ya ne yaptılar ben daha bi çivi çakıldığını görmedim..Ali İnci kazanıpda Akyazı yı Hendek gibi gelişme olursa ne ala ..ama Hasan hocam gibi kazanıpda yerinde sayacak bi köy gibi devam edecekse Allahım onada nasip etmesin..Yinede Allah yolunu açık etsin başkandan umudumuz yok millevekilliğinden belki belki belki..

0
-0
10 yıl önce2015-05-03 19:24:01

keremali yaylasındekı şehıdımız içinde anma günü düzenlenseydi

1
-0
10 yıl önce2015-05-03 19:20:33

acellaya şenlık için yatırım yapanlar keremaliyıde unutmayın

2
-0
10 yıl önce2015-05-03 15:40:07

Ey gidi yaylalar....

8
-0
Serdivan'da iki genci vurmuştu, yakalandı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden