Aydın Metal
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

54.AKYAZI AKBALIK GÜREŞLERİ

2016-07-14 15:17:07
1980 OKUNMA

Mehmet TAŞTAN

54.Akyazı-Akbalık güreşleri Pazar günü yapılan güzel bir organizasyonla tamamlandı.
Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak Bey ile birlikte izlediğimiz müsabakaların organizasyonu için öncelikle ortaya yüreğini koyan Hamit Altun ve Adem Altun arkadaşlarımıza açık bir teşekkür etmek istiyorum.
Aynı teşekkürü organizasyonda vazifeli Akyazı Belediye çalışanları ve başkanımız Hasan Akcan’a yapmak istiyorum… 
Bu işe gönlünü koymuş, kendisine duruşu, konuşması, mütevazı kişiliği ile nasıl ‘’ağa ‘’denir? Bilmiyorum ama bugüne kadar maddi ve manevi hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak bu organizasyonun ağır yükünü taşıyan, İdris Caymaz beyefendiye de şükranlarımı sunuyor, iş hayatında hayırlı ve bol bereketli kazançlar diliyorum…
Güzel bir gün oldu…
Zevkli müsabakalar izledik…
Memleketin dört bir yanından yüzlerce pehlivan katıldı…
Muhteşem bir seyirci kitlesi vardı…
Protokolün biri gidip, biri geliyordu…
Uzun bir aradan sonra yeniden eski günlerine dönen Akyazı- Akbalık güreşlerinin önümüzde ki yıl organizasyonunun içeriği daha da zenginleştirilerek bir manevi festival havası tadında yapıldığında ata sporuna destek ve ilçemizin tanıtımına çok farklı katkılar sunacağından şüphem yok.
Önümüzde ki yıl organizasyonu için ufak bir notumuz olsun.
Her ne kadar bu yıl organizasyon tanıtımı ve duyurusu  için öncesinde çalışmalar yapılsa da yerelde sağladığımız duyarlılığı, birkaç basın kuruluşu dışında ulusal medya da pek fazla göremedik. 
Bu konuda inşallah önümüzde ki yıl biraz daha hassas olursak ilçemizin ulusal bazda tanıtımına daha çok katkı sağlamış oluruz.
Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkürler…

 

SURİYELİ MÜLTECİLERE VATANDAŞLIK…
Bir an da ne oldu?
Bu öfke niye?
Daha düne kadar 82 Musul, 
83 Kerkük, 
84 Halep demiyor muyduk?
Bugün Suriyelilere vatandaşlık verilmesine karşı çıkıyoruz.
Neden?
Bir kardeşim durumu yaptığı sosyal paylaşımla kısaca özetlemiş.
1-Suriyelilere sallayacağım diye yok Araplar böyle, yok şöyle demeyi bırakın. Efendimiz(Sallallahü aleyhi ve sellem) Arap’tı ve biz onun ümmetiyiz.
2-Yok savaşsınlarmıs, vatanlarını savunsalarmış, arkadaş orda bomba atan çocukların, kadınların başına devlet zaten Rus köpeğiyle beraber… Şimdi devlet bize bomba atsa başımıza, devletle mi savaşacağız! Lütfen yani...
3-Peygamber efendimiz Mekke’den –Medine’ye niye hicret etti? Zulüm vardı Müslümanlara. Medineli Ensarlar kucak açtı, onlara mallarını evlerini paylaştı.
4-Müslüman Müslümanın kardeşidir.
Dikta ile idare edilen yerde bulunan bir Müslüman, zulüm ve işkence yüzünden, İslamiyet’e uygun yaşaması, ibadetlerini yapabilmesi imkânsız olur ise, zalimlere yine karşı gelmez, bir İslam ülkesine hicret eder.
Biz din kardeşlerimizi, zulüm gören bize sığınan herkesi kucaklamak zorundayız…
İnsanlık vazifemizin gereği budur.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
8 yıl önce2016-07-14 18:29:04

Suriye\'lilere vatandaşlık verilmesi konusunda yapılan aleyhte eleştiriler,sırf \"RTE\'nin Görüşüdür\" diye yapıldığını bilmeyen yok.Adamlar üçüncü hava alanına,köprülere,metrolara ve aklınıza gelebilecek yatırımlara karşı çıkmıyorlar mı? İttihat-Terakki Alman mandası atalarının mirasını sürdüren bu zevattan başka ne beklenebilir.Talat,Enver ve Cemal Paşanın dölleri bu projelere karşı çıkmadı mi?Vilhelm Almanyası\'nın emirlerini yerine getirenlerin döllerinden güzel şeyler beklemek mümkün değil.Bunlar geçmişten gelen tarihi misyonları gereği ülkemizi zayıflatmak ve bir kaosun içine sokmak istiyorlar.Tıpkı birinci cihan savaşına soktukları gibi.Bu piyonlar azınlıktalar.Halk tarafından da kabul görmüyorlar.Ama sesleri çok çıkıyor.Hassas kuyrukları sayesinde gürültü kirliliği yapıyorlar.İt ürür,kervan yürür.Hadi bakalım,başka kapıya,başka kapıya.

0
-0

Diğer Yazıları

Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks