10 K Grup
Ellidört Park

28 Yıl Sonra Bir Araya Geldiler

28-07-2015 14:48:09 - AKYAZI
28 Yıl Sonra Bir Araya Geldiler

Karasu Lisesi 1987 mezunları, 28 Yıl sonra Acarlar Longozunda bulunan Ormantik Park’ta bir araya gelerek özlem giderdi.

Özgür Adımlar
26.07.2015 tarihinde Acarlar Longozu Ormantik Park’ta, PTT Adapazarı Şube Müdürü Merih Şener’in organizasyonu ile bir araya gelen Karasu Lisesi 1987 mezunları ve öğretmenleri 41 kişilik kadrosuyla kahvaltı programında buluşarak eski anılarını yâd etti.

28 Yılın sonunda gerçekleştirilen bu kahvaltı programına, Karasu Lisesi 1976 dönemi mezunları organizasyona mezun öğrenci, 1987 mezunlarının organizasyonuna da öğretmen olarak katılan Erol-Gönül Kahraman Çifti’nin yanı sıra dönemin öğretmenlerinden Şaban Eray, Erdal Bıçakcı ve Haldun Arslan Katıldı.

Mezun olduktan sonra ilk defa bir araya gelen 41 kişilik grup ve öğretmenler, önce kahvaltılarını yaptı. Ardından tesisin iç mekânında hoş sohbetler eşliğinde, o döneme ait getirdikleri hatıra defterlerini okuyarak o günleri tebessümle anımsadılar. Lise dönemlerinde çekildikleri fotoğrafları da birbirleriyle paylaşarak dostluklarını pekiştirdiler. Aradan uzun yılların geçmesine rağmen birbirlerini unutmayan vefalı dostlar bu organizasyonla bir araya gelerek vefat eden sınıf arkadaşları, Nagehan Hakan, öğretmenleri Hüseyin Şentürk ve İhsan Yarıcı’yıda şükran ve minnetle andı.

Yapılan hoş sohbetlerden sonra bugünlerin anısını saklamak adına hatıra fotoğrafları çektirdiler. Ardından bu tür organizasyonları gelenekselleştirme sözü verilerek oradan ayrıldılar.
Karasu Lisesinin mezunları tarafından düzenlenen bu tür organizasyonlar daha öncede 1976 ve 1982 mezunları tarafından da düzenlenmişti.
Güven Yapı
28 Yıl Sonra Bir Araya Geldiler
Marmara Göz
28 Yıl Sonra Bir Araya Geldiler
28 Yıl Sonra Bir Araya Geldiler
28 Yıl Sonra Bir Araya Geldiler

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Serdivan'da iki genci vurmuştu, yakalandı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden