Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

2023 Yolunda Yeni Sakarya

25-03-2014 17:29:30 - SAKARYA
2023 Yolunda Yeni Sakarya

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yeni dönem projelerini kamuoyuyla paylaştı.

Özgür Adımlar

Yeni dönem projelerini kamuoyuyla paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanı zeki Toçoğlu, “Kalıcı çözümlerle uzun vadeli yatırımlar gerçekleştirerek yolumuza devam edeceğiz. Ulaşımda attığımız adımlarla; yeni duble yollarımızla; şehrin her noktasına kazandırdığımız meydanlarla; sosyal belediyecilik alanındaki örnek hizmetlerimizle; bilişim projelerimizle; teknolojik yeniliklerimizle; kendi enerjimizi üretmeye başlamamızla; imar mevzuatına olan bağlılığımızla; yeni yaşam alanlarıyla birlikte büyük resim ortaya çıkıyor. Büyük medeniyetimizin Sakarya’ya yansıması artık daha belirgin olarak görülüyor” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni dönem projelerini AKM’de gerçekleştirilen programla tanıttı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Şaban Dişli, Ali İhsan Yavuz, Hasan Ali Çelik, AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, ilçe belediye başkanları, AK Parti belediye başkan adayları, STK temsilcileri, basın mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Program, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2009 – 2014 yıllarında hayata geçirilen projelerin tanıtım filminin izlenmesiyle başladı.

Emanetinize sahip çıktık

Film gösteriminin ardından kürsüye çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bugün beş yılımızı geride bırakmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bugün burada, hizmetlerimizle, yaptıklarımızla, hedeflerimizle sizlerin huzurundayız. Yaptığımız bütün hizmetlerde bir gün karşınıza çıkıp hesap vereceğimize inanarak hareket ettik. Bu yüzden başımız dik, gururla ilk günkü heyecanımızla karşınızdayız. 5 yıl önce, sizlerin huzuruna çıktığımız ilk zamanlarda, afaki söylemlerden kaçınmış ama iddiamızı da ortaya koymuştuk. İlkeli siyaset yürüteceğiz demiştik. Biz, hangi şartlar altında olursa olsun, ilkelerimizden ödün vermeden yola devam edeceğimize söz verdik. Emanetinize her zaman sahip çıktık” diye konuştu.

Mutlu ve yüzü gülen insanların yaşadığı şehir

Başkan Toçoğlu, “Bir şehri imar etmek, bir şehri bayındır hale getirmek bir inanç meselesidir. Bir şehri inşa etmek, bir ahlak ve sorumluluk meselesidir. Belediyecilik hizmetlerimizin her aşamasında, noktasından virgülüne bu anlayıştan hiçbir zaman kopmadık. Biz belediyeciliği, hayatı güzelleştirmek; Çevreyi korumak; şehri temiz tutmak; İnsanların gündelik yaşamını kolaylaştırmak; Erdemli bir şehir kurmak; Milletin yüzünü güldürmek olarak gördük. “Mutlu ve Yüzü Gülen İnsanların Yaşadığı Sakarya” sloganımız bu hassasiyetimizin bir göstergesiydi” şeklinde konuştu.

Şehir medeniyeti

Toçoğlu, “Burası bir şehir, burası Sakarya… Ve biz bir şehir yönetiyoruz. Bizim medeniyetimiz bir şehir medeniyetidir. Medine, Saraybosna, Kahire, Semerkant, Bağdat, İstanbul kadim geleneğimizin özel şehirleridir. Sakarya’mız da bir şehirdir ve bizler medeniyetimizden süzülüp gelen bütün ayrıntıları hizmetlerimize yansıtmak için çalıştık. Bu şehirde imar planlarına bağlı kalışımız, sadece depreme hazırlıktan kaynaklanmıyor. Yüksek katlı binalara karşı mesafeli duruşumuz aynı zamanda sahip olduğumuz medeniyet tasavvurumuzla, şehircilik anlayışımızla doğrudan ilişkilidir. Biz Sakarya’nın kendine özgü karakteri olan bir kent olabilmesi için çalışıyoruz” dedi.


Büyük medeniyetimizin Sakarya’sı

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Kalıcı çözümlerle uzun vadeli yatırımlar gerçekleştirerek yolumuza devam edeceğiz. Ulaşımda attığımız adımlarla; yeni duble yollarımızla; şehrin her noktasına kazandırdığımız meydanlarla; sosyal belediyecilik alanındaki örnek hizmetlerimizle; bilişim projelerimizle; teknolojik yeniliklerimizle; kendi enerjimizi üretmeye başlamamızla; imar mevzuatına olan bağlılığımızla; yeni yaşam alanlarıyla birlikte büyük resim ortaya çıkıyor. Büyük medeniyetimizin Sakarya’ya yansıması artık daha belirgin olarak görülüyor” ifadelerini kullandı.

2023 hedefleri

Başkan Toçoğlu, “Ülkemizin konumu ve yeni Büyükşehir kanununu birlikte değerlendirdiğimiz zaman, şehirlerin önemini çok daha iyi anlayabiliriz. Sakarya’ya merkezi bir konum belirlemeye çalışıyoruz. İşte bu nedenle 2023 hedeflerini çok önemsiyor ve yeni dönem projelerimizi bu bakış açısıyla belirliyoruz. Bu inanç ve kararlılıkla şehrimiz için gerekli olan, geleceğin Sakarya’sında mutlaka yer alması gereken konular üzerinde titizlikle durduk. Gençlerimizi, kadınlarımızı, çocuklarımızı, engelli bireylerimizi daima göz önünde bulundurarak yeni projeler geliştirdik. Bu şehirde, imarını tamamlamış Sakarya’da, kültürel olarak dikkat çeken yatırımlarımız arttıracağız. Artık Sakarya, gelenekle modernin sentezi bu kent, yeni romancıların, yeni şairlerin, sanatçıların, bilim insanlarının, aydınların yetiştiği bir kent olacak” diye konuştu.

İlham kaynağı şehir

Başkan Zeki Toçoğlu, “Sakarya’mız, toplumun her kesimden hemşerimize ilham kaynağı olacak bir kent haline gelecek. Sosyal hayatı her daim hareketli, bilgi üreten bir kent halini alacağız. Bunu hep birlikte başaracağız. Büyük ideer peşinde değilseniz, faziletli şehirler inşa edemezsiniz. Bunun için daha çok çalışmak, daha çok üretmekten başka çaremiz yok. Bu şehir hepimizin. Kardeşlik coğrafyası Sakarya’mızı hep birlikte inşa edeceğiz. Geleceğin Sakarya’sını Türkiye’nin göz bebeği haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Kongre Merkezi

Yaptığı konuşmanın ardından yeni dönem projelerini tanıtan bir sunum yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ilk olarak yeni Kongre Merkezi’nin müjdesini verdi. Başkan Toçoğlu, Belediyemiz İtfaiye Dairesi ve SASKİ Teknik Birimlerinin bulunduğu alanda bin 200 kişilik Kongre Merkezi inşa edeceğiz. Ulusal ve uluslar arası sempozyum ve toplantıların yapılacağı merkezde cep salonlar, sergi alanları yer alacak. Kongre merkezi modern mimarisiyle göz dolduracak” dedi.

Uluslararası Botanik Merkezi

Süs bitkisi yetiştiriciler için Uluslararası Botanik Merkezi oluşturacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Zeki Toçoğlu, “350 bin dönüm arazi üzerinde inşa edilecek merkezde, süs bitkilerini yetiştirilecek. Tarım teknolojilerinin kullanılacağı seralar, tohum çeşitliliğini arttıracak tohum bankaları, idari ve sosyal tesisler ile ticari üniteler yer alacak. Fuar alanında yerel ve ulusal süs bitkicileri fuar organizasyonları düzenlenecek. Merkezimiz, süs bitkicileri için üretim, satış ve yaşam alanı olacak” şeklinde konuştu.

Belediye hizmet binası

“Mithatpaşa Mahesi’nde bulunan SASKİ Teknik Birimler Şantiyesi’nin bulunduğu alanda inşa edilecek. Yaklaşık 30 bin metrekarelik alan içerisinde 20 bin metrekare kapalı alana sahip olacak. Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birimleri yeni hizmet binasında toplanacak.”


Ayçiçeği Vadisi

Yenikent’te yeni bir rekreasyon alanı oluşturacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Toçoğlu, “Camili 2’de Ayçiçeği Vadisi olarak bilinen 130 bin metrekarelik alanda rekreasyon projesi başlatılacak. Proje alanında, Sakarya’mıza hitap edecek yeni bir şehir parkı inşa edilecek. Gölet, piknik ve spor alanları, yürüyüş yolları, restoran, kafeterya, sosyal amaçlı kullanılacak tesisler ve otoparklar yer alacak” diye konuştu.

Şehrin Yeni Giriş Kapısı

Yeni dönem projelerinin tanıtımına devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şu açıklamalarda bulundu: “Şehre yeni giriş kapısı kazandırıyoruz. Hızırilyas Tepesinde bulunan SASKİ Su Yönetimi Merkezi ile Beşköprü duble yolu arasında bin metre uzunluğunda yeni bir yol inşa edilecek.”

Yeni Bulvar

Erbakan Bulvarı, Korucuk Duble Yolu, Murat Soğancıoğlu ve Yavuz Selim Bulvarları ve 1063’nolu caddenin ardından şehrimize yeni bir bulvar kazandıracağız. Caddemiz, 4 kilometre uzunluğunda olacak. Duble yol projemiz Erenler Küpçüler Mahesi’nden başlayacak ve Küpçüler, Tepekum, Yağcılar ve Tuzla Maheleri ile Ankara Caddesi Kuyudibi Kavşağı birbirine bağlanacak. Bu kapsamda bisiklet ve yürüyüş yolları, çevre düzenlemeleri, ışıklandırma ve peyzaj çalışmaları gerçekleştirilecek.”

Kentsel Tasarım ve Cadde Yenilemeleri

 “Yeni Camii ile E-5 karayolu arası yeniden düzenlenecek. Yaklaşık 4 kilometrelik güzergahta yaya yolu, peyzaj, ışıklandırma ve asfalt yenileme çalışmaları gerçekleştirilecek. Arter daha modern bir hale dönüştürülecek. Kudüs, İtfaiye, Ankara ve İnönü Caddeleri ile Şal Sokak üzerinde yenileme düzenlemeleri gerçekleştirilecek. Caddelerimize bisiklet yolu inşa edilecek.

Katlı Otoparklar

“Şehrimizin muhtelif bölgelerinde modern katlı otoparklar inşa edeceğiz. Arterler üzerinde park edilen araçların trafiğe olumsuz etkilerine modern çözümler getiriyoruz. Yeni projemiz ile yol içi parklanmanın önüne geçeceğiz.”

Adakule, Çark-ı Sefa

“Eski Maltepe Sosyal Tesisleri’nin bulunduğu alanda Adakule projemizi hayata geçireceğiz. 35 bin metrekarelik alan içerisinde seyir kulesi, kafeteryalar, oyun alanları ve sosyal tesisler yer alacak. Mithatpaşa Mahesi’ne ise modern bir sosyal tesis inşa edilecek. 30 bin metrekarelik alan içerisinde hayata geçirilecek projede yürüyüş yolları, spor, oyun ve dinlenme alanları ve kafeteryalar yer alacak.”

İnşaat Malzemecileri ve İkinci El Oto Galericileri Siteleri

“Şehir geneline dağınık olarak faaliyet gösteren İnşaat Malzemeciler ve İkinci El Oto Galericileri esnafımız için modern ortak ticaret bölgeleri oluşturacağız. Ayrı alanlarda, 50 bin metrekarelik alan içerisinde inşa edilecek projelerimizle esnaflarımız tek çatı altında toplanacak.”

Yenikent’e Üniversite ve Karaman Park

“Yenikent Bölgesi sosyal hayatını daha da canlanacak projeleri hayata geçiriyoruz. Sakarya Üniversitesi işbirliği ile Büyükşehir Belediyesi’ne ait, 8 bin metrekarelik iki işyeri Meslek Yüksekokulu’na dönüştürülecek. Korucuk ve Camili’nin ardından da Karaman’a Karaman Park inşa edeceğiz. Karaman Devlet Hastanesi’nin karşısındaki 10 dönümlük alan içerisinde hayata geçireceğimiz projede, sosyal tesisler, yürüyüş ve spor alanları, kafeteryalar yer alacak”

Sakarya Park 2. etap ve atletizm pisti

“Sakarya Park projesinin ilk etabını kısa süre içerisinde tamamlayacağız. Yeni dönemde rekreasyon çalışmamıza devam edecek, 2 etap projemizi de hayata geçireceğiz. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteği ile Sakarya Nehri kenarında atletizm pisti inşa edeceğiz. Tüm hemşerilerimizin hizmetinde olacak tesisimiz, ulusal ve uluslar arası organizasyonlara ev sahipliği yapacak”

Sahil Düzenlemeleri

Büyükşehir Yasası ile belediyemize bağlanacak Karasu ve Kocaali ilçelerimizde sahil düzenlemeleri gerçekleştireceğiz. Etap etap hayata geçireceğimiz projelerle Karasu, Kocaali ve Karaboğaz sahilleri hayat bulacak”

Yeni Kavşaklar ve bisiklet yolları

“Şehir içi ulaşımı daha da akıcı hale getirmek için hayata geçirdiğimiz kavşak projelerine yenilerini ekleyeceğiz. İlk olarak Sapak, Et Balık ve Kuzey Terminali kavşaklarında da gerekli düzenlemeleri yapacağız. Yeni dönemde bugüne kadar 15 kilometre inşa ettiğimiz bisiklet yolu projesini devam ettireceğiz. Bisiklet kullanımını daha yaygın hale getirmek için şehrimize 30 kilometre bisiklet yolu daha inşa edeceğiz.”

Engelsiz Yaşam Merkezi

“Yeni dönemde, Yeni Camii Bulvarı üzerinde Engelsiz Yaşam Merkezi inşa edeceğiz. 900 metrekarelik alan üzerinde inşe edilecek merkezde zihinsel ve bedensel engelli 0 – 20 yaş grubuna çocuk gelişimciler, fizyoterapistler ve psikologlar gözetimde eğitimler verilecek. Bu sayede engelli yakınları günlük ihtiyaçlarını daha rahat bir şekilde karşılayacak”

Sakarya Bilim Merkezi

“Geleceğimiz ve gençlerimiz için yeni bir projeyi daha hayata geçireceğiz. Serdivan’da, yaklaşık 9 bin metrekarelik alan içerisinde inşa edilecek Bilim Merkezi’nde çocuklarımız bilimi deneyerek öğrenecek. Merkez içerisinde konferans, eğitim ve sergi salonları da yer alacak.”

Uluslararası Olimpik Küre ve Kano Parkuru

“Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleriyle Mollaköy Göletleri’ne uluslararası bir tesis kazandırıyoruz. Projemiz, Türkiye’de ilk olacak. İnşa edilecek tesisler ulusal ve uluslar arası organizasyonlara ev sahipliği yapacak. Şehrimizin turizm potansiyeli daha da artacak.”

Afet Yönetim ve İtfaiye Merkezi

“Uygulamalı İtfaiyecilik Eğitimlerinin verileceği merkez, tüm bölgeye hitap edecek. Kriz ve afet anları bu merkezde yer alacak Sakarya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’nden (SAKOM) yönetilecek. Afet yönetimi eğitimi için gerekli tüm donatılar yer alacak.”

Evsel Atık Geri Dönüşüm ve Enerji Tesisi

“Yeni dönemimizde yeni bir çevre yatırımını hayata geçireceğiz. İnşa edeceğimiz tesiste topladığımız atıkların hem geri dönüşümünü sağlayacağız hem de bu atıklardan elektrik üretimi gerçekleştireceğiz.”

Sosyal Yatırımlar

“Sosyal belediyecilikte yeni bir dönemi başlıyoruz. Sosyal Yardım Kartı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda, giyim, kırtasiye ve yakacak desteği verilecek. Vatandaşlarımız anlaşmalı her marketten gönül rahatlığı ile ihtiyaçlarını karşılayabilecek.”

Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezleri

İlçelerimize çocuklarımızın, kadınlarımızın ve gençlerimizin gelişimine destek verecek Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezleri inşa edeceğiz. Oluşturulacak butik merkezlerde düzenlenecek çeşitli aktivite ve eğitimlerin yanı sıra SAMEK kursları da hizmet verecek.”

İlçelerimize meydanlar ve sentetik sahalar

İlçelerimizin çehresini değiştiren meydan çalışmalarına devam edeceğiz. İlk olarak Taraklı, Pamukova ve Geyve ilçelerine meydan inşa edeceğiz. Sentetik saha çalışmalarımız da sürecek. Projemizi Akyazı’dan başlatacağız.”

Altyapı Sorunlarına Modern Çözümler

“Sakarya’da suyun kontrolünü tamamen dijital ortamda kontrol edebilmek için Serdivan Hızırilyas Tepesinde Scada binası inşa edeceğiz. 30 Mart itibarıyla Büyükşehir hizmet sınırına dahil olacak ilçelerimizin en büyük sorunlarından kanalizasyon sorunlarını çözüme kavuşturacağız. Tüm ilçelerimize kanalizasyon şebekelerini ve Atıksu arıtma tesislerini inşa ederek Atıksu sorunlarına modern çözüm getireceğiz. Bu kapsamda Kocaali’ye 42 milyon TL’lik yatırımla 44 kilometre kanalizasyon şebekesi ve Atıksu arıtma tesisi yapacağız. Taraklı’ya 8 Milyon TL’lik yatırımla 19 kilometre Atıksu şebekesi ve arıtma tesisi kazandıracağız.”

Tüm İlçelere Modern Kanalizasyon

“Geyve’de 15 Milyon TL’lik yatırımla 90 kilometre kanalizasyon şebekesi, Pamukova’ya 17 Milyon TL’lik yatırımla 90 kilometre kanalizasyon şebekesi ve Alifuatpaşa’ya da 47 kilometre kanalizasyon şebekesi döşeyeceğiz. Bu üç bölgenin atık sularını Alifuatpaşa'ya 20 milyon TL’lik yatırımla inşa edeceğimiz ortak Atık su Arıtma Tesisinde arıtacağız. Yine Kaynarca ilçemizde 29 kilometre uzunluğunda kanalizasyon şebekesi ve Atık su arıtma tesisi yapacağız. Karasu ilçemize 14 Milyon TL’lik yatırımla Atık su Arıtma Tesisi kazandıracağız. Ayrıca Karasu ilçemize bir de ileri teknoloji içme suyu arıtma tesisi yapacağız.  Ferizli ilçemizin Atık su sorununu çözüme kavuşturmak için 34 kilometre, Söğütlü’nün Atık su sorunu için 30 kilometre kanalizasyon hattı döşeyeceğiz. İnşa edeceğimiz hatta topladığımız atık suları Karaman Atık su Arıtma Tesisinde arıtacağız. Karapürçek ilçemizin Atık su sorunu için 29 kilometre şebeke hattı ve10 kilometre uzunluğunda kolektör hattı yapacağız.”


Erenler ve Serdivan’a Yeni İçme suyu Hatları 

“Altyapı yatırımlarımız Atık su dışında Erenler ve Serdivan ilçelerimizin içmesuyu şebekelerini tamamen yenileyeceğiz. Bu ilçelerimizin hatlarının eski oluşu nedeniyle hem su kaybı hem de arızalar nedeniyle su kesintileri yaşanıyor. Bu soruna çözüm getirmek için Erenler ’de 133 kilometre, Serdivan’da 320 kilometre uzunluğunda içmesuyu şebekesi döşeyeceğiz. “

Yağmur suyuna 50 Milyon TL

“Şehrimizin önemli sorunlarından yağmur suyunun çözümü için 50 Milyon TL’lik yatırımla 120 kilometre uzunluğunda yağmursuyu hattı döşeyeceğiz. Karaman’da bulunan İçmesuyu ve Atıksu Laboratuvarımızı geliştirerek Serdivan Hızırilyas’a taşıyacağız. Scada, Laboratuvar ve İçmesuyu Arıtma Tesisi binalarıyla Hızırilyas Tepesi Sakarya’nın yeni Su Yönetim Merkezi olacak.”
 
Alternatif İçme suyu Kaynağı

“Sapanca Gölü’ne alternatif bir içme suyu kaynağı oluşturmak için 70 Milyon TL’lik yatırımla Geyve-Pamukova Eskiyayla havzasında Akçay Barajını inşa edeceğiz. Akçay Barajı’yla Sakarya’da ilk defa Sapanca Gölü dışında alternatif bir kaynağımız olacak. Ayrıca Akçay Barajı’ndan Hızırilyas Su Yönetim Merkezine su transferini gerçekleştirecek isale hattı üzerinde HES yaparak enerji de üreteceğiz.”

 

UB Group
2023 Yolunda Yeni Sakarya
UB Group
2023 Yolunda Yeni Sakarya
2023 Yolunda Yeni Sakarya
2023 Yolunda Yeni Sakarya
2023 Yolunda Yeni Sakarya
2023 Yolunda Yeni Sakarya
2023 Yolunda Yeni Sakarya
2023 Yolunda Yeni Sakarya

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
11 yıl önce2014-06-13 09:40:04

HADI BE BAŞKAN! NEREDE BU PROJELER!?!?!! BAŞLAYINDA, OZAMAN SIZE OY VERERİZ.

0
-0
11 yıl önce2014-03-27 11:47:33

Bir seçim olsunda şu uzay çağı mimari örnekleri olmasın, destekli atın destekli ve tabi biraz da utanın... Varsa utanacak yüz tabi... -Haydi Ak Parti- tabela partisi olmadan önceki son çırpınışların...

0
-0
11 yıl önce2014-03-26 23:58:33

Nerde yalan nerde talan nerde dolan siz oradasiniz yaziklar olsun! Hırsızlığa yalanlara iftiralara hakaretlere ses çıkarmayan da ona ortak olmus olur siz siz olun Allah katinda kaybedenlerden olmayin! Allah onlari yalanlariyla yerin dibine batırsın insah!..

0
-0
11 yıl önce2014-03-27 11:45:59

BU PROJELERI HEP GORUYOZ SEÇİM ZAMANLARINDA . SEÇİMDEN SONRA HERKES KENDİ YOLUNA GİDİYO NEDENSE BU PROJELERİN 1 TANESİNİ YAPARSINIZ SEÇİMDEN SONRA BIDAKI SECİM GELENE KADAR BİRŞEY YAPMAZSINIZ SECİM GELDIMI OTEKILERI YAPMAYA BASLARSINIZ.

0
-0
11 yıl önce2014-03-26 10:25:51

Projeler içinde akyazinin ismi sadece sentetik saha için geçiyor tek eksiğimiz oydu akyazi bu sentetik sahayla guzellesecek bütün eksikler tamamlanmış olacak Artik avrupaya ornek ilce olacaz yasasin

0
-0
11 yıl önce2014-03-26 07:58:59

görüntü varr ses var icraat yokkk ... :))

0
-0
11 yıl önce2014-03-26 02:01:15

Sakarya sizin neyinize?

0
-0
11 yıl önce2014-03-25 22:50:46

BÜYÜK ŞEHİR OLACAKSIN İLÇELERDEKİ ŞEÇMENİN OYUNU ALACAKSIN,AKYAZIMA SENTETİK SAHA YATIRIMI İLE GÖZÜNÜ BOYAYACAKSIN. BİR İÇME SUYU İSALE HATTI YIL İÇİN DE AYNI YERDEN ÜÇ DEFA TAMİR EDİLİR İKİ YILDA TOPLAM BEŞ DEFA TEKRARLANIR MI BELEDİYECİLİK BU OLMASA GEREK.TEMEL İHTİYAÇLARDAN İÇME SUYU VAR.SU HATTI TAMİRLER İLE GİDERİLMEYE ÇALIŞILIYOR. BÜYÜK ŞEHİR SEN.BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ İSEN BUNUN İHALESİN YAPACAKSIN HANGİ PARTİDEN OLURSAN OL. ADASU ADAPAZARINDA SU KESİNTİLERİNİ SMS İLE HABER VERİRKEN.AKYAZI HALKINI DİKKATE ALMIYOR. ADAPAZARI ŞEÇMENİN OYU İKİ YAZIYOR OLMALI .

0
-0
11 yıl önce2014-03-25 22:44:28

yoksula garibana fakir fukaraya sahip cıktınız mı onu söyleyin.hep zengin hep zengin şehrinde kac gariban var kac fakir fukara var bilinmez siz sadece 5 yılda bir onları görürsünüz sonra daha kapısını çalan olmaz

0
-0
11 yıl önce2014-03-25 21:16:28

Ya bu mhp lideri devlet bahçeli nin akyazı ziyaretlerinin resimlerinin koyarmısınız?

0
-0
11 yıl önce2014-03-26 13:47:54

akyazı nerde başkan ..

0
-0
11 yıl önce2014-03-25 23:27:42

Sanki Adapazarı merkez ilçe adayının vaadleri gibi %80 merkeze yatırım.

0
-0
11 yıl önce2014-03-25 23:26:34

BİR yerde Akyazınında adı geçti bu beni çok duygulandırdı.

0
-0
11 yıl önce2014-03-26 00:14:22

Akyazıda gene kaldırım sok tak ah ah

0
-0
11 yıl önce2014-03-26 00:22:10

Sanırım yine Toçoğlu için Akyazı son sırada. Vaatler onu gösteriyo. Elle tutulur bi proje yok akyazı için, bundan sonra da pek bişey yok gibi gözüküyo. Oy yok

0
-0
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden