Aydın Metal

Aşır Tuna Masaj Salonu

Adres
Gazi Süleyman Paşa Mah. Yağcılar Cad. No: 66 Akyazı/Sakarya
Sabit Telefon
0(264) 418 31 59
Web Sitesi
Görüntüleme
26457
Kategorideki Özel Üyeler
Aşır Tuna Masaj Salonu
Aşır Tuna Masaj Salonu
Aşır Tuna Masaj Salonu
Aşır Tuna Masaj Salonu
Aşır Tuna Masaj Salonu
Aşır Tuna Masaj Salonu
Aşır Tuna Masaj Salonu

1955’TEN GÜNÜMÜZE
 
Tecrübesini dededen toruna uzanan Atmış Yıllık geçmişinden almış birçok rahatsızlığı özel teknikler sayesinde masajla tedavi eden AŞIR TUNA MASAJ SALONU 60 yılı geçen sürede insanlara şifa dağıtmanın gururunu yaşıyor.
 
Akyazı’nın en eski masajla tedavi hizmeti veren kuruluşu Aşır Tuna Masaj Salonu; Türkiye Çapında onlarca hastanın, Bel, Boyun, Kas, Sinir Sıkışması ve Kireçleme gibi birçok rahatsızlığına, Parmak Masajının iyileştirici gücünün etkisiyle çare bulduğu bir yer.
 
Sizde de, Bel ve Fıtık rahatsızlıkları, Eklem rahatsızlıkları, Omurga sağlığı ve sırt ağrıları, Yumuşak doku rahatsızlıkları bulunuyor ve Ameliyat son çare ise. Mutlaka kendinizi alanında uzmanlaşmış ellerin şifalı gücüne bırakın.
 
Hafta içi randevulu Hafta sonu ise randevusuz hizmet veren Aşır Tuna Masaj Salonunda Erkek müşterilere ve Bayan müşterilere özel erkek ve bayan masörler ile hem erkek sağlığına hem de kadın sağlığına uygun sağlıklı masaj hizmetinin yanı sıra Bölgesel rahatsızlıklara göre özel masaj hizmeti de verilmektedir.
 
Aşır Tuna Masaj Salonu 3308 sayılı Mesleki eğitim kanunu kapsamında masaj salonu işletmeciliği belgesine sahip ve T.C Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından verilen 608 saatlik Masör ve Masöz eğitim programını başarıyla tamamlamış alanında uzman Masör ve Masözlerle Çalışmaktadır.